Any 2000

La marca de roba torna més important que l’aspecte de la roba en si mateix. El nombre de col·lecció augmenta cada any. Fem i desfem la moda ràpidament i els nous productes no cessen d’afluir.
la moda a canviat, s’adopta un estil més de roba esportiva amb jòguing, sabatilles Adidas.
Al principi de l’any, la roba ampla i masculina s’estén en la moda femenina. De fet, les dones trien cada vegada més (de la mateixa manera que els homes) parells donis pantalons estilo “folgats”, els jòguings grans de cotó o “préssec”, els micos de marca. El famós baggy XXL, sabatilla blanca, les samarreta extra gran de color blanc o la samarreta XXL, algunes samarretes personalitzades amb dissenys, feia part de la moda hip-*hop.
L’estil camo / militar era també molt popular. el tipus de gorra.
No hem d’oblidar la roba estil “NASCAR“, plata, or, diamants en les graelles, samarretes d’hoquei, samarretes de beisbol, samarretes de futbol, ​​pancartes de bàsquet i altres mocadors, abrics de pell a l’engròs, sabatilles i botes Adidas Originals o estil Timberland, conjunts de marques de luxe i més.

Al dia d’avui, la roba es va tornar més ajustada, per exemple, les samarretes tenien més i més patrons i dissenys, el gran Aïr Force One, o AirMax One, va donar pas als Vans i el jan baggy va donar pas als jans slim. L’estil va començar a diversificar-se, inspirant-se cada vegada més en moltes altres influències.
Però la moda és solament un començament etern, avui podem presenciar el retorn en vigor de robes més o menys grans i llargues, jòguing retro, i especialment tornen les sabatilles com Adidas Originals, la Força Aèria el Timberland o el Reebok Pump entre altres.

Aquesta moda dels anys 2000 podria convertir-se finalment en la moda dels anys 2020.

Enllaç: https://fr.trace.tv/lifestyle/sur-les-traces-de-la-mode-hip-hop-des-annees-2000/ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *